Ēst gatavošana
Lieliski piemērots pavasara ēdienkartei Iestājoties pavasarim un aktīviem saulainiem laikapstākļiem, rodas vēlme baudīt vieglas un veselīgas maltītes.
Foto: no atvērtiem avotiem Šī nav tikai omlete, bet gan sātīgs un garšīgs ēdiens, kas ir vienlīdz piemērots gan brokastīm, gan visai dienai.
Dažām gan vecām, gan jaunām cepeškrāsnīm ir problēmas ar nevienmērīgu uzsildīšanos un ēdienu cepšanu. Parasti gadās, ka ceptā ēdiena apakšdaļa apdeg, bet
Foto: no atvērtiem avotiem Cepti pelmeņi ar sieru ir piemērs tam, kā bērnībā iecienīti ēdieni var skanēt jaunā veidā. Pelmeņi ir ēdiens, kas daudziem ukraiņiem
Daudzas saimnieces jau ir izmēģinājušas šo tendenci savā virtuvē. Tā kā šobrīd ir mājās gatavoto redīsu sezona, ir īstais brīdis, lai ēdienkarti papildinātu
Foto: no atvērtiem avotiem Siera un gaļas gliemeži ir veiksmīga mājīgas mājas cepšanas un mūsdienīgas pasniegšanas kombinācija. Aromātiski, sulīgi un ļoti
Foto: no atvērtiem avotiem Ir deserti, kas ne tikai nav kaitīgi figūrai, bet var būt arī veselīgi. Svara zaudēšana nenozīmē, ka pilnībā jāatsakās no saldumiem.
Pēc eksperta domām, gatavošanas laikā ir vērts izmantot šo metodi, jo citas metodes var izžāvēt zivi. Ja vēlaties labāk pagatavot lasi, lēna cepšana ir
