Sautēti kāposti ar cūkgaļas ribām: populāra ēdiena recepte

Ēdiens ir vienkārši pagatavojams, un tas iznāk tik garšīgs, ka noteikti kļūs par jūsu iecienītāko ēdienu.

Sātīgs, aromātisks ēdiens katrai dienai. Iegādājieties mīkstas cūkgaļas ribiņas ar taukainu slāni.

Šis ēdiens ir vienkārši pagatavojams un tik garšīgs, ka noteikti kļūs par jūsu iecienītāko.

Recepte

Sastāvdaļas:

  • cūkgaļas ribiņas 800 g
  • baltie kāposti 1,300 kg
  • sīpols 1 gab. (liels)
  • burkāni 1 gab.
  • tomātu pasta 1 ēd.k.
  • malta paprika 2 tējk.
  • lauru lapa 1 gab.
  • ūdens 120 ml
  • sviests 1 tējk.
  • malti melnie pipari
  • sāls

Sagatavošana:

  1. Nomazgājiet cūkgaļas ribiņas, nosusiniet ar papīra dvieli, sagrieziet porcijās, sāli un piparus.
  2. Nomizo sīpolus un burkānus. Sīpolu sagriež vidēji lielos kubiņos, burkānu sarīvē rupjā rīvē.
  3. Kāpostus sagriež rupjos salmiņos.
  4. Uzkarsē augu eļļu pannā, ievieto cūkgaļas ribiņas un apcep tās no abām pusēm uz liela karstuma, līdz tās kļūst zeltainas, pēc tam pārliek uz šķīvja.
  5. Šajā pannā apcep sīpolu, līdz tas kļūst mīksts, pievieno burkānus, apcep 2 minūtes, tad tomātu pastu un apcep vēl 2 minūtes. Ielej karsto ūdeni, ievieto kāpostus, cūkgaļas ribiņas, pievieno sviestu, papriku, maltus melnos piparus, lauru lapu, sāli, samaisa. Aizklāj ar vāku un sautē 15-20 minūtes, laiku pa laikam samaisot.

Ja sautēti kāposti ar cūkgaļas ribiņām izrādās sausi, pievieno vēl 100-120 ml karsta ūdens.

Share to friends
Rating
( No ratings yet )
Noderīgi padomi un lifehacks ikdienai