Tunča pica 30 minūtēs: ātra recepte

Šī pica ir ideāli piemērota ātrām vakariņām vai draudzīgai ballītei mājās.

Ja vēlaties garšīgu picu, bet laika ir maz, talkā nāk ātra recepte bez rauga. Tikai 30 minūtēs jūs varat pagatavot gardu mājas picu ar plānu mīklu, sulīgu tunci, dārzeņiem un biezu mocarellu.

Mājas pica vienmēr ir garšīgs ēdiens, taču ne vienmēr ir laiks gaidīt, kamēr mīkla uzrūgst. Blogere gatim_zi_de_zi piedāvāja ātru picas recepti bez rauga, kas ļauj baudīt aromātisku un sātīgu ēdienu tikai pusstundas laikā. Vienkārši pagatavojama, ar pieejamām sastāvdaļām un iespēju izvēlēties sev tīkamākos papildinājumus, šī recepte ir ideāli piemērota tiem, kas vēlas garšīgu picu bez liekas piepūles.

Recepte

Sastāvdaļas

Mīkla

  • milti 250 g
  • raugs 1 tējkarote
  • sāls
  • olīveļļa 2 ēd.k.
  • silts ūdens 130 ml

Pildījums

  • tomātu mērce 3 ēd.k.
  • kukurūza 3 ēd.k.
  • dabīgais tuncis 150 g
  • pipari
  • mocarellas siers 100-150 g

Pagatavošana

  1. Lielā bļodā samaisiet miltus ar cepamo pulveri un sāli.
  2. Pievieno eļļu, tad pakāpeniski ūdeni un ar karoti maisa, līdz izveidojas mīkla.
  3. Mīcīt mīklu 3 minūtes, līdz tā ir elastīga un nav lipīga.
  4. Izrullējiet to apaļā formā.
  5. Apsmērējiet ar tomātu mērci un izvēlēto pildījumu.
  6. Cep cepeškrāsnī, kas iepriekš uzsildīta 210°C temperatūrā, 20 minūtes, līdz malas apbrūnē.

Padomi

  • Eksperimentējiet ar pildījumu, pievienojiet dārzeņus, sēnes, desu vai garšaugus.
  • Mozzarella nodrošina perfektu izstiepjošu tekstūru, bet to var sajaukt ar čedaru, lai iegūtu bagātīgāku garšu.

Šī pica ir ideāli piemērota ātrām vakariņām vai draudzīgai ballītei mājās. Tas ir arī lielisks veids, kā iemācīties pagatavot gardus ēdienus bez steigas un sarežģītām sastāvdaļām.

Share to friends
Rating
( No ratings yet )
Noderīgi padomi un lifehacks ikdienai