Saldo karsto piparu mērces recepte

Foto: no publiskiem avotiem

Aso čilli piparu un saldo piparu kombinācija akcentēs visas ēdiena priekšrocības, un skaistā krāsa izgaismos jebkuru galdu.

Šī mērce ir Dieva dāvana pikanti saldo mērču cienītājiem! Spilgta, aromātiska, ar vieglu pikantumu un mērenu pikantumu, tā lieliski papildinās gaļas, zivju, rīsu, makaronu, grilētu vai grilētu ēdienu garšas.

Pikanto čili piparu un saldo piparu kombinācija izcels visas ēdiena priekšrocības, un skaistā krāsa izdaiļos jebkuru galdu.

Recepte

Sastāvdaļas:

  • čilli pipari 6 gab.
  • paprika 2 gab.
  • ķiploki 8 daiviņas
  • cukurs 200 g
  • 9% etiķis 100 ml
  • sāls 1 tējkarote (ne pilna)

Pagatavošana:

  1. Ķiploku nomizo un sagriež divās daļās.
  2. Nomazgājiet papriku, noņemiet kātiņus.
  3. Čilli papriku sagriež gredzenos, no paprikas izņem sēklas un sagriež kubiņos.
  4. Ielieciet ķiplokus, čilli un papriku blendera bļodā un sasmalciniet līdz viendabīgai masai. Pārnes maisījumu katliņā, pievieno cukuru, sāli, etiķi un vāra 30 minūtes. Ielieciet burkās, atdzesējiet un nosūtiet uz ledusskapi.

Padomi:

  • Ja vēlaties mazāk pikantu mērci, izņemiet no čili pipariem sēklas.
  • Neaizmirstiet uzvilkt cimdus, pirms sākat strādāt ar asajiem pipariem.

Komentāri:

Share to friends
Rating
( No ratings yet )
Noderīgi padomi un lifehacks ikdienai