Jums būs nepieciešamas vistas krūtiņas, garšvielas un cepeškrāsns.
Vistas pastrami ir lielisks pirktās desas aizstājējs, un tā ir piemērota svētku griezumiem, salātiem vai vienkārši pasniegta ar jebkuru piedevu.
Jums būs nepieciešamas vistas krūtiņas, garšvielas un cepeškrāsns. Galarezultāts būs aromātisks, sulīgs un skaists ēdiens.
Recepte
Sastāvdaļas:
- vistas krūtiņa 700-800 g
- malta paprika 1 tējkarote.
- kaltēti ķiploki 1 tējk.
- sasmalcināti apiņi 1 tējk.
- augu eļļa 30 g
- sāls
Sagatavošana:
- Bļodā samaisiet papriku, kaltētus ķiplokus, apiņus, augu eļļu un sāli.
- Nomazgājiet vistas krūtiņu, nosusiniet ar papīra dvieli, ieziepājiet ar sagatavoto maisījumu un atstājiet istabas temperatūrā uz 30-60 minūtēm.
- Iztaisa no folijas formu ar malām, ievieto tajā vistas fileju un novieto uz cepšanas paplātes.
- Uzkarsē cepeškrāsni līdz 250 grādiem un liec tajā palikt paplāti ar vistas fileju 20 minūtes, pēc tam izslēdz cepeškrāsni, neatver durvis un atstāj gaļu tajā uz 4-6 stundām. Izņem gaļu no cepeškrāsns un uzglabā ledusskapī.
Lietojiet garšvielas atbilstoši savai gaumei.
