Ābols ir auglis, kas var kļūt par pamatu gardām brokastīm.
Kraukšķīgi ābolu plācenīši uz kefīra ir gatavi jau pēc dažām minūtēm, un kanēļa aromāts piepilda māju ar mājīgumu.
Ābols ir auglis, kas var kļūt par pamatu gardām brokastīm. Kā būtu ar ābolu pankūkām? Tās tiek pagatavotas tikai dažās minūtēs, bet ir lielisks variants brokastīm. TSN.ua ir sagatavojusi ābolu pankūku recepti uz kefīra.
Recepte
Sastāvdaļas :
- 1 ābols
- 1 ola
- 1 ēd.k. cukura
- 100 ml silta kefīra
- 0,5 tējk. cepamā soda
- 4 ēd.k. miltu
- kanēlis
Pagatavošana
- Sajauc olu ar cukuru. Sakult, līdz cukurs izkūst.
- Pievieno siltu kefīru un dzeramo sodu. Labi samaisa.
- Ielejiet miltus olu un kefīra maisījumā.
- Sarīvē ābolu uz smalkas rīves. Pievieno maisījumam, maisot līdz viendabīgai masai.
- Apcep labi sakarsētā pannā uz lēnas uguns.
