Foto: no atvērtiem avotiem
Jums būs vajadzīgas bietes, kāposti, konservētas pupiņas, burkāni un sīpoli.
Šis ļoti veselīgais, liesais ēdiens būtu piemērots kā piedeva vai viegla patstāvīga uzkoda.
Jums būs vajadzīgas bietes, kāposti, konservētas pupiņas, burkāni un sīpoli.
Recepte
Sastāvdaļas:
- baltie kāposti 200 g
- bietes 1 gab.
- sīpols 1 gab.
- burkāni 1 gab.
- konservētas sarkanās pupiņas 200 g
- tomātu pasta 1 ēd.k.
- ūdens 150 ml
- lauru lapa 1 gab.
- augu eļļa 2 ēd.k.
- malti melnie pipari
- sāls
Sagatavošana:
- Nomizojiet bietes, burkānus un sīpolus. Rīvējiet bietes un burkānus uz rupjas rīves, sīpolu sagrieziet kubiņos.
- Kāpostus sagriež salmiņos.
- Nosusiniet pupiņas.
- Uzkarsē augu eļļu pannā uz vidējas uguns, liek bietes, burkānus, sīpolus un, maisot, cep 8-10 minūtes, pievieno kāpostus, pupiņas, tomātu pastu, samaisa.
- Ielej karstu ūdeni, sāli, piparus, pievieno lauru lapu un vēlreiz samaisa.
- Uzklājiet ar vāku un uz lēnas uguns sautējiet 30-40 minūtes.
Komentāri:
