Tunča un laša tacos: fantastiski garšīgas uzkodas recepte

Foto: no publiskiem avotiem

Šī recepte ir ideāli piemērota ballītei, romantiskām vakariņām vai kā daļa no bufetes piedāvājuma.

Ja meklējat vieglu, svaigu un iespaidīgu uzkodu, kas pārsteigs viesus un kurai ir neticams noformējums, izmēģiniet tunča un laša tartara minitaco. Šajā ēdienā apvienotas kraukšķīgas tortiljas, maiga zivju tekstūra, avokado sulīgums un granātābolu rotaļīgais skābums, un recepte ir izklāstīta ameliezen lapā.

Receptes

Sastāvdaļas

  • Svaigs tuncis 1 gab.
  • svaigs lasis 1 gab.
  • nogatavojies avokado 1 gab.
  • gurķis
  • granātābolu sēklas 3 ēd.k.
  • svaigas dilles

Mērce

  • sezama eļļa 3 ēd.k.
  • sojas mērce 2 ēd.k.
  • Puses laima sula

Tacos

  • minitaco 6 gab.
  • mīkstais siers
  • sarkanais sīpols

Pagatavošana

  1. Uzkarsē cepeškrāsni līdz 180°C.
  2. Novietojiet minitaco uz stiepļu režģa otrādi, lai veidotu taco formu.
  3. Cep 10 minūtes, līdz kļūst zeltainas un kraukšķīgas.
  4. Pirms pildīšanas ļauj atdzist.
  5. Zivis sagriež mazos kubiņos.
  6. Sasmalciniet avokado, gurķi un sarkano sīpolu.
  7. Pievieno granātābolu un dilles.
  8. Visu viegli sajauc ar sezama eļļu, sojas mērci un laima sulu.
  9. Apvērsiet kraukšķīgās tortiljas otrādi.
  10. Uz pamatnes uzsmērē nedaudz mīksta siera, lai “pielīmētu” tartaru un piestiprinātu pildījumu.
  11. Piepildiet katru taco ar tartaru.
  12. Pēc vēlēšanās dekorējiet ar ziediem vai papildu kausiņu siera.

Taco ar tartaru ir tekstūru un krāsu kombinācija, kas valdzina acis un garšas kārpiņas: kraukšķīgas tortiljas, maiga zivs, krēmīgs avokado, saldskābs granātābols un smaržīgas dilles. Ēdiens ir viegls, svaigs un izskatās kā neliels kulinārijas mākslas darbs.

Komentāri:

Share to friends
Rating
( No ratings yet )
Noderīgi padomi un lifehacks ikdienai