Mājas pīrāgs ar āboliem 10 min: soli pa solim recepte

Nepieciešams minimums sastāvdaļu, un rezultāts pārsteigs ikvienu.

Gardu ābolu pīrāgu var pagatavot tikai 10 minūtēs. Turklāt jums būs nepieciešams minimums sastāvdaļu, un rezultāts pārsteigs ikvienu. Par to ziņo RBC-Ukraina, atsaucoties uz pazīstamās pavāres un pārtikas blogeres Lilijas Zvitas YouTube kanālu.

Mājas pīrāgs ar āboliem: ātra recepte

Sastāvdaļas 24 cm diametra veidnei:

  • milti – 250 g
  • raugs – 7 g
  • olas – 2 gab.
  • cukurs – 150 g
  • vaniļas cukurs – 10 g
  • sviests – 60 g
  • kakao – 15 g
  • piens – 260 ml
  • viena citrona miziņa
  • āboli – 4 gab.
  • sviests – 1 tējkarote (veidnes ietaukšanai)
  • kanēlis -1 tējkarote

Kopumā šīs kūkas pagatavošana aizņems 10 minūtes, bet cepšana – vēl 1 stundu.

Pagatavošana

  1. Bļodā sajauc olas, cukuru, vaniļas cukuru un visu samaisa. Tad pievieno pienu. Atsevišķi sajauc miltus ar cepamo pulveri un kakao. Maisījumu pa daļām pievieno olu maisījumam un mīca mīklu.
  2. Beigās pievieno citrona miziņu. Ābolus nomizo un sagriež nelielos gabaliņos un pievieno mīklai.
  3. Cepšanas formu izklāj ar cepamo papīru un ievieto mīklu. Virspusē liek ābolu šķēlītes un pārkaisa ar kanēli, kā parādīts attēlā.
  4. Cep 180 grādu temperatūrā apmēram 1 stundu.

Share to friends
Rating
( No ratings yet )
Noderīgi padomi un lifehacks ikdienai