Nepieciešams minimums sastāvdaļu, un rezultāts pārsteigs ikvienu.
Gardu ābolu pīrāgu var pagatavot tikai 10 minūtēs. Turklāt jums būs nepieciešams minimums sastāvdaļu, un rezultāts pārsteigs ikvienu. Par to ziņo RBC-Ukraina, atsaucoties uz pazīstamās pavāres un pārtikas blogeres Lilijas Zvitas YouTube kanālu.
Mājas pīrāgs ar āboliem: ātra recepte
Sastāvdaļas 24 cm diametra veidnei:
- milti – 250 g
- raugs – 7 g
- olas – 2 gab.
- cukurs – 150 g
- vaniļas cukurs – 10 g
- sviests – 60 g
- kakao – 15 g
- piens – 260 ml
- viena citrona miziņa
- āboli – 4 gab.
- sviests – 1 tējkarote (veidnes ietaukšanai)
- kanēlis -1 tējkarote
Kopumā šīs kūkas pagatavošana aizņems 10 minūtes, bet cepšana – vēl 1 stundu.
Pagatavošana
- Bļodā sajauc olas, cukuru, vaniļas cukuru un visu samaisa. Tad pievieno pienu. Atsevišķi sajauc miltus ar cepamo pulveri un kakao. Maisījumu pa daļām pievieno olu maisījumam un mīca mīklu.
- Beigās pievieno citrona miziņu. Ābolus nomizo un sagriež nelielos gabaliņos un pievieno mīklai.
- Cepšanas formu izklāj ar cepamo papīru un ievieto mīklu. Virspusē liek ābolu šķēlītes un pārkaisa ar kanēli, kā parādīts attēlā.
- Cep 180 grādu temperatūrā apmēram 1 stundu.
