Pēc pavāra teiktā, šie salāti ir kaut kas starp vinegretu un siļķi zem kažoka.
Šādus biešu salātus jūs vēl nekad neesat nogaršojuši. Galu galā tās garšo gan kā vinegrets, gan kā siļķe zem kažoka. Tos pagatavo ļoti ātri. TSN.ua ir sagatavojusi salātu recepti no pavāres Olgas Rjabenko.
Recepte
Sastāvdaļas:
- 4 bietes
- 4 olas
- 4 marinēti dārzeņi
- 200 g siļķes filejas
- 1 tējkarote sinepju sēklu
- 1 ēd.k. skābais krējums
- 1 ēdamkarote majonēzes
- garšaugi
- sāls, pipari
Pagatavošana
- Bietes un olas izvāriet.
- Rīvējiet bietes uz lielās rīves. Olas, gurķus un siļķi sagriež kubiņos.
- Pievieno sasmalcinātus zaļos sīpolus un citus garšaugus.
- Salātu mērcei sajauc sinepes, skābo krējumu un majonēzi. Salātus pārlej, sāli, piparus un labi samaisa.
