Makaroni kļūst maigi, ar krēmīgu garšu un jūras velšu aromātu.
Šie makaroni patiks tiem, kas mīl jūras velšu ēdienus. Tie ļoti ātri pagatavojas, un produktus var iegādāties jebkurā lielveikalā.
Makaroni ir maigi, krēmīgi un ar jūras velšu garšu.
Recepte
Sastāvdaļas:
- nūdeles 300 g
- jūras kokteilis 400 g
- cietais siers 100 g
- 20% krējums 150 ml
- ķiploki 2 daiviņas
- olīveļļa 3 ēd.k.
- malti melnie pipari
- sāls
Sagatavošana:
- Podā ar ūdeni izvāriet nūdeles saskaņā ar norādījumiem uz iepakojuma, noteciniet tās un notīriet ar drenāžu.
- Rīvējiet cieto sieru uz smalkas rīves.
- Piejūras kokteili izvieto uz sieta un pirms tam atkausē, lai viss šķidrums būtu izšķīdis.
- Pannā ar olīveļļu apcep smalki sagrieztu ķiploku, pievieno kokteili, apcep divas minūtes, sāli, piparus, plānā strūklā ielej krējumu, samaisa, liek nūdeles, uzkarsē līdz vārīšanās temperatūrai, samazina karstumu un vāra piecas minūtes, līdz sabiezē.
- Liek uz šķīvja un pārkaisa ar sieru.
